Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Alapanyag » Laci bácsi bográcsos ételek - gulyásleves alap 50

Laci bácsi bográcsos ételek - gulyásleves alap 50
Felhasználási javaslat: 2-4 evőkanál forró zsíron vagy olajon megpirítunk kb. 0,5 kg kockára aprított húst (sertés vagy marha), majd saját levében pároljuk. Ha a levét elfőtte, a gulyás alap porkeveréket 1l vízzel csomómentesen összekeverjük és ráöntjük a húsra, madj közepes lángon, időnként megkeverve a hús puhulásáig főzzük. A végén főzzünk bele 0,5 kg kockára aprított burgonyát. A keverék alkalmas különféle vagdaltak, töltelékek, húsgombóc elkészítésére is.
Összetevők: zöldségkeverék (sárgarépa, paszternák, burgonya, póréhagyma, vöröshagyma, petrezselyem, zellergumó), fűszerpaprika, étkezési só, fűszerkömény, vöröshagyma granulátum, keményítő, fokhagyma granulátum, élesztőkivonat, feketebors, aroma, csomósodásgátló (E551)
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.