Felhasználási javaslat: A tasak tartalmához keverjünk hozzá 2-3 evőkanál étolajat, és ebbe forgassuk bele a húst. Hagyjuk legalább fél órát pácolódni, majd süssük meg sütőben vgy grillen. Sütés után ízlés szerint sózzuk meg. Finomabb lesz a hús, ha 12-24 órán át hűtőszekrényben pácoljuk.
Tipp: Villámvacsora. Előző este vagy reggel indulás előtt pácoljuk be a hússzeleteket, tegyük hűtőbe. Este hazaérve serpenyőben 20 perc alatt készre sütjük. A tasak tartalma kb. 1 kg húshoz elegendő. Ajánlott egyéb húsételek, raguk és mártások ízesítéséhez. Összetevők: víz, növényi olaj, ízfokozó (nátrium-glutamát), jódozott étkezési só, vöröshagyma granulátum, fehér és feketebors (3%), fűszerek, mustármag (2,6%), antioxidáns (citromsav), keményítő, stabilizátor (xantan), tartósítószer (kálium-szorbát, nátrium-benzoát)