Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Alapanyag » Varázspác - steak 50 g

Varázspác - steak 50 g
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmához keverjünk hozzá 2-3 evőkanál étolajat, és ebbe forgassuk bele a húst. Hagyjuk legalább fél órát pácolódni, majd süssük meg sütőben vgy grillen. Sütés után ízlés szerint sózzuk meg. Finomabb lesz a hús, ha 12-24 órán át hűtőszekrényben pácoljuk.
Tipp: Villámvacsora. Előző este vagy reggel indulás előtt pácoljuk be a hússzeleteket, tegyük hűtőbe. Este hazaérve serpenyőben 20 perc alatt készre sütjük. A tasak tartalma kb. 1 kg húshoz elegendő. Ajánlott egyéb húsételek, raguk és mártások ízesítéséhez. Összetevők: víz, növényi olaj, ízfokozó (nátrium-glutamát), jódozott étkezési só, vöröshagyma granulátum, fehér és feketebors (3%), fűszerek, mustármag (2,6%), antioxidáns (citromsav), keményítő, stabilizátor (xantan), tartósítószer (kálium-szorbát, nátrium-benzoát)
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.