Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Baromfihús ízletessé tétele

Baromfihús ízletessé tétele

Ne használjunk sok és erős zamatú fűszert hozzá, mert elnyomja a természetes jó ízét.
A baromfit sohase készítsük angolosan, félig nyersen. Mindig főzzük, süssük puhára, de úgy, hogy a hús ne váljon el a csontjától.
A csirkedarabokat panírozás után tegyük a hűtőbe, nem pereg le a bundája.
Ha a tyúk nagyon nehezen fő meg, öntsünk egy fél deci konyakot a levébe.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.