Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Alapanyag tárolási tanácsok » Befőzés / lekvár / befőtt

Befőzés / lekvár / befőtt

- Csak friss alapanyagot főzzünk be.
- befőzéshez használt üvegeket alaposan mossuk el, szárítsuk meg, majd 100 fok feletti hőfokon előmelegített sütőben sterilizáljuk.
- alapanyagon felül amit még beleteszünk a defőzéshez olvassuk el alaposan a csomagolás leírását ( tartósítószer, zselécukor, stb.) az arányokat. A keveréket csak a megadott időpontig főzzük, mert elvesztheti hatóanyagát. ( zselécukor )
- sterilizált üvegeket tepsire tegyük ( mert forró )
- a befőttet, lekvárt, stb. mindig forrón és színültig töltsük az üvegbe. Az üveg tetejét azonnal tegyük , és náhány percig állítsuk az üvegeket fejre.
- Matricával felcimkézve és egy mutatós textílkendővel akár ajándékként is adhatjuk barátainknak.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.