Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Birka és a kos elkészítése

Birka és a kos elkészítése

A fiatal - egy éven aluli - juhokat báránynak, később birkának, a fiatal korában ivartalanított kost ürünek nevezzük.
A birka és az ürühús jellegzetes szagát - amelytől sokan idegenkednek - csökkenthetjük, esetleg teljesen eltüntethetjük, ha felhasználás előtt besózzuk, majd vízben átmossuk a húst.
A fiatal bárány gerincét és combját egészben sütjük meg, vagy szeletelve rántjuk.
Melléből, lapockájából vagy nyakrészéből pörköltet, paprikást, tarhonyás becsináltat készíthetünk.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.