Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Bundázás sütéskor

Bundázás sütéskor

Bundázás alatt azt értjük, hogy az előkészített hús vagy halszeleteket, darabolt szárnyast, gombát lisztbe-tojásba-morzsába vagy csak lisztbe-tojásba, esetleg sűrű palacsintatésztába mártjuk. A bundázott ételeket mindig , forró olajban süssük. Ha az olaj nem elég forró, mikor az ételt beletesszük, akkor a bundázás elázik, nem sül piros-ropogósra, magába szívja az olajat.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.