Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Burgonya gyorsabb megsülése

Burgonya gyorsabb megsülése

A hámozatlan burgonyát tíz percig sós vízben előfőzzük és utána tűzálló tálban, előmelegített, forró sütőbe tesszük.
Ha egy alumínium szeget szúrunk a burgonyába, mintegy 15 perccel megrövidül a sütési idő.
A burgonyából, mindkét végén, egy-egy szeletkét levágunk, így megrövidíthetjük a sütési időt.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.