Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Húsok sütése

Húsok sütése

Bundázott húsokat bő, forró zsírban, naturszeletet, rostélyost kevés forró zsírban süssünk.
Ha naturszeletként sütjük a húst, tegyünk a mosóvízbe egy késhegynyi cukrot, ettől szép piros lesz.
A hirtelensültet sohase sózzuk meg előre, mert rágós lesz. Mielőtt forró zsírba tesszük, körben vagdaljuk be, hogy ne ugorjon össze.
A húsokat sütés közben ne szurkáljuk villával (inkább falapáttal nyomjuk meg, ha bizonytalanok lennénk), így az értékes íz és tápanyagok nem folynak ki, nem vesznek kárba.
Jobb ízű a hús, ha előkészítés után forró zsírban minden oldalát átsütjük, csak azután adjuk hozzá az ízesítőket és a vizet, mikor, mire van szükség. Ez nem csak az egybesültekre, a pörköltre, a gulyásokra is érvényes. Ez utóbbi, hosszan fővő húsokat, a hirtelen sütés után előbb pároljuk a hagymával félpuhára, és csak ezután szórjuk rá a fűszerpaprikát. Élénk színű, jobb ízű ételt nyerünk.
A malac, de a liba, a kacsa bőre is ropogós lesz, ha a sütés vége felé, időnként hideg vízzel permetezünk.
Bundázott étel sütésénél a zsírba tegyünk néhány fogpiszkálót, így az edény alján összegyűlő morzsa nem ég meg olyan hamar.
Panírozás előtt mindig töröljük szárazra a hőst, akkor nem válik le a bundája.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.