Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Jó kávé elkészítése

Jó kávé elkészítése

A kávé vize mindig friss hideg legyen.
Hintsünk néhány szem sót főzés előtt a kávéba, jobb lesz az aromája.
Tegyünk a vízbe egy csepp szódabikarbónát, lágyabbá teszi a vizet.
Az eszpresszó kávé tisztább lesz, ha - jól megmosott - néhány szem nyers tojáshéjdarabkát teszünk a kávéporba.
Ha gyorsan szeretnénk egy csésze kávét készíteni, és nincs Nescafé a háznál, akkor egy kávéskanál kávéőrleményt tegyünk egy sűrű teaszűrőbe, öntsük le forrásban lévő vízzel, és addig tartsuk benne, míg kávénk megfelelő erősségű lesz.
Ha sok kávé fogy. Időt és energiát nyerünk azzal, hogy reggel lefőzzük az egész napra szükséges kávémennyiséget. A termoszban 10 órán keresztül forró marad.
A Nescafét ne forraljuk fel, mert veszít az aromájából, csak forralt, forró vízzel öntsük fel.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.