Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Készétel tárolási tanácsok » kemény péksütemény felfrissítése

kemény péksütemény felfrissítése

A kenyeret, illetve péksüteményt csomagoljuk egy papírzacskóba és tegyük be a sütőbe, melyet előzőleg 160 fokra sütöttünk fel. Öt perc múlva kenyerünk vagy zsemlénk olyan lesz, mintha akkor vettük volna a péktől.
Egy-két napos péksüteményt, kalácsot felfrissíthetünk, ha néhány percig gőz fölött tartjuk, és utána közép meleg sütőben átmelegítjük.
Csomagoljuk nedves papírba és így tegyük néhány percre a sütőbe.
Kevés vízzel permetezzük le, és néhány percre a sütőbe tesszük.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.