Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Elrontott étel helyrehozása tanácsok » Kemény tejszínhab

Kemény tejszínhab

Először a tejszínt, a habverőt, a mixert hűtsük le alaposan, majd óvatosan, figyelve verjük fel a habot, mert könnyen vaj lesz belőle.
A habverés alatt tálunkat helyezzük egy edénybe, melybe jégkockákat tettünk. Tegyünk egy tojásfehérjét - ez szaporít is - a tejszínbe, hűtsük le, és csak ezután kezdjük felverni a habot.
Néhány csepp citromlé is segít, hogy kemény habot kapjunk.
Ha a felvert habot tárolni akarjuk, forraljuk fel a tejszínt, alaposan hűtsük le, kevés cukrot tegyünk hozzá, s csak ezután verjük habbá.
Az elektromos keverőgép gyakran szétfröcsköli a tejszínt a konyhában. Fedjük be egy erősebb plasztik anyaggal, lyukasszuk ki úgy, hogy a keverőlapát nyelén átbújtatva, lezárjuk az edény tetejét.
Ha a tejszínhab díszítéshez nincs szórózsákunk, tegyük a habot egy kis műanyag zacskóba, a száját jól fogjuk össze, hogy a hab feszüljön, csípjünk le a zacskó sarkából, azon keresztül adagoljunk habot.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.