Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Krém állagának megállapítása

Krém állagának megállapítása

Bármilyen krémet készítünk annak megfelelő állaga mindig kérdéses.

A krém akkor jó állagú, ha egy fakanalat megmártunk, azt visszintes helyzetbe állítjuk, az újjunkkal keresztbe húzunk egy csíkot, és a csík megmarad. ha a krém összefolyik akkor laza az állaga, még sűríteni kell.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.