Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Alapanyag tárolási tanácsok » Lekvár főzése

Lekvár főzése

Lekvár főzésnél, befőtt készítésnél cukor helyett mézet is használhatunk. Az eltevésnél 4 liter vízhez, ennek megfelelő gyümölcspéphez fél kiló mézet adjunk. Üvegbe töltés után a celofánréteg közé tegyünk nátriumbenzoátot. Száraz, meleg ruhák közé tegyük, úgy várjuk meg a kihűlést.
Ha azt akarjuk, hogy a sárgarépa tovább maradjon friss, ne vágjuk hanem csavarjuk le a répa zöldjét.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.