Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Alapanyag tárolási tanácsok » Lekvár főzése, tartósság növelése

Lekvár főzése, tartósság növelése

Lekvár főzéshez, 1-1 kg gyümölcshöz a következő cukor alapadagokat használjuk: cseresznyéhez, ringlóhoz, őszibarackhoz, kajszibarackhoz 25 dkg, szilvához 20 dkg, meggyhez 35 dkg. Természetesen aki édesebben szereti, több cukrot ad a gyümölcshöz, annál is inkább, mivel a több cukor megvédi a lekvárt a romlástól.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.