Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Liba vagy kacsazsír olvasztása

Liba vagy kacsazsír olvasztása

Liba- vagy kacsazsír olvasztásánál a felvágott zsiradékra annyi vizet öntsünk, hogy ellepje, majd közepes lángon fedő alatt addig pároljuk, amíg a vizet el nem főtte. Utána erős lángon pirosra sütjük. Ha levettük a tűzről, néhány csepp vízzel permetezzük le, s néhány percig tartsuk fedő alatt. Disznózsír olvasztásakor, ha víz helyett tejet használunk, a tepertő sokkal ízletesebb.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.