Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Máj elkészítése

Máj elkészítése

Sokan idegenkednek a máj készítésétől, mert sütés vagy főzés közben megkeményedik. Ha a májat összevágás után besózzuk, és legalább fél óráig hűtőszekrénybe tesszük, nyugodtan bundázhatjuk, süthetjük, főzhetjük, puha marad, sőt kétszeresére növekszik.
Mélyhűtőben sózva tálaljuk a májat.
Ha nem sóztuk meg előre a májat, már csak a tálaláskor adjunk hozzá sót.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.