A rizsfőzésekkorsosemteszeksót a vízbe. A főétel a húslé, mártás, szószúgyis ad hozzáelégízt. De a maradék ! a maradékotezerféleképpen- most csakkettőtírok- lehetfelhasználni. Tegyél a kispohár, nagypohártejfölbe 1-2 kanálcukrot. Rumba áztassmazsolát, szárítottgyümölcsöt - lehetbefőtt is-. Keverd a rizshez a tejfölt, gyümölcsöt. szórj a tetejérekristálycukrot, pirítsdrá, karamellizáld.
A másikmégegyszerűbb, főzdfeltejjel, adjhozzáegycsomagpudingport, gyümölcsöket. Én most a maradékrizsbőlilyetcsináltam, hozzáadva a maradéktojásfehérjékhabját. Tetejérevagylekvárvagytejszín. Nálunknépszerűmindegyik.
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.