Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Marhahús fözési/sütési tanácsok

Marhahús fözési/sütési tanácsok

Az első osztályú marhahús világos vagy élénkpiros. Finom rostjait fehér vagy világos színű zsírréteg burkolja, kellemes, friss az illata, és a vágás mentén csillogó a felülete. Szilárd ta­pintású, ujjunkkal benyomva kicsit en­ged, de a nyomás helye gyorsan el­tűnik.
 

A marhahúsnak érnie kell

A húst 4 héten keresztül, pontosan megtervezett páratartalmú helyiség­ben felakasztva tárolják. Ilyenkor tej­sav képződik, amely megváltoztatja a fehérjét, és megtámadja az izmokat. A hús megpuhul, omlós, könnyen emészthető lesz, és jobban érvényesül az aromája. Ez különösen fontos, ha a húst csak rövid ideig süt­jük, és azt akarjuk, hogy a belseje ró­zsaszínű maradjon. Az érés során a hús széle sötét, barnás színt kaphat, a vágás mentén eltűnnek az inak.

Kínálat és kereslet

Keresettebbek és drágábbak azok a darabok, amelyek a kevésbé igénybe vett részekből valók, azaz a hátszín, a vesepecsenye és a comb belső ol­dala. Minél durvábbak a rostok, és mi­nél húsosabbak az egyes darabok, annál drágábbak. Csodálatosan ételek készíthetők belőle, ha nagyon lassan főzzük, vagy ha főzés előtt eny­hén savanykás páclében tovább ér­leljük.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.