Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Mézes lap készítésének praktikái

Mézes lap készítésének praktikái

 

·        A mézes lap nyújtásakor gyakran lisztezzük a deszkát, így elkerülhetjük, hogy leragadjon a lap.

·        A mézes lap sütés után nagyon kemény, miután megtöltöttük krémmel, várni kell legalább 6-8 órát, hogy megpuhuljon.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.