Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Pirítás ( resztelés )

Pirítás ( resztelés )

Pirítást (resztelést) mindig forró olajban végezzük. Az a vágott hagyma, amelyet hideg olajba teszünk, nem pirul, hanem fonnyad, nem is szólva arról, hogyha például a burgonyát hideg olajban akarjuk pirítani, kétszer annyi olajat vesz fel, mintha forróba tennénk, és nem is pirul meg olyan szépen, egyenletesen. Ez a szabály a pirított gombára és minden pirított ételfélére egyaránt érvényes.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.