Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Alapanyag tárolási tanácsok » Sóska, spenót tárolása

Sóska, spenót tárolása

A sóskát, spenótot csak sós vízzel kell párolni, így kell üvegekbe tölteni, így is tartósíthatók. Ebben az esetben a massza tetejére tartósítószerként olaj kerüljön. A celofánrétegek közé tegyünk tartósítószert.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.