Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Készétel tárolási tanácsok » Sütemény, kalács tárolása

Sütemény, kalács tárolása

A fémdobozban tárolt sütemény friss marad, ha mellé teszünk egy fél almát.
A kalács frissen vágott felületére fogvájóval tűzzünk egy szelet friss kenyeret, nem fog kiszáradni.
A maradék süteményt, illetve kalácsot szorosan csavarjuk alufóliába, és tegyük a hűtőbe.
Az aprósütemény tárolására szolgáló fémdobozt béleljük ki pergament papírral vagy selyempapírral.
Ha az aprósütemény kiszáradt, kartondobozba zárjuk, tegyünk egy nedves kendőt a fémdoboz fedele és a kartondoboz közé, és úgy csukjuk be. Hűvös helyen tároljuk.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.