Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Sütés forró olajban

Sütés forró olajban

A sütés a konyhai alapműveletek legfőbb figyelmet igénylő része. A frissensülteket mindig forró olajban süssük, mert így az olaj a hús vagy egyéb frissensült külső felületén levő rostokat összehúzza, ezáltal nem engedi a nedveket a sütés tartama alatt elpárologni, a hús ízét, zamatát megtartja, szép színt kap, és valóban friss, ropogós, ízletes lesz.

A bundázott húsféléket, halakat stb. forró olajban (párizsi szelet, bécsi szelet) míg a natúr sülteket egy kevés forró olajban sütjük. Ha a sütést zárt térben (sütőben) végezzük, akkor is általános érvényű szabály, hogy magas hőfokon kezdjük meg, kivéve néhány könnyebb tésztafélét, piskótát, felfújtat.
Ha azután a pecsenye vagy egyéb sült étel már szép színt kapott, akkor mérsékelt, egyenletes tűzön fejezzük be a sütést.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.