Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Virsli nem reped ki

Virsli nem reped ki

A virsli nem pukkad ki, ha nem vízben, hanem gőzben főzzük. A fazekat félig töltjük vízzel, s ha forr, a fazék száján keresztbe teszünk egy főzőkanalat, s ráakasztjuk a virsliket, vigyázva, hogy a vízbe ne érjenek.
A virsli, kolbász héja könnyebben lejön, ha hideg vízzel megdörzsöljük, vagy néhány óráig nedves ruhába burkoljuk.
A kolbászt ne karikára vágjuk - így könnyen szétesik - hanem hosszúkás szeletekre.
A felvágott kolbász, szalámi végét csavarjuk be alufóliába, így nem színeződik el, nem szárad ki.
Nem sötétedik meg a felvágott vagy a kolbász, ha a vágás helyén vékonyan bekenjük zsírral, vagy szorosan ráteszünk fóliát.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.