A csicseriborsó főzővizét gépi habverővel ugyanúgy ahogyan a tojásfehérjét szokás, verd kemény habbá.
Jóval tovább fog tartani, mint a tojásfehérje esetében, de legyél türelmes, mert idő kell a "varázslathoz"!
Ezután... vagy ha ügyes vagy, akkor közben... gőz felett olvaszd fel lassan a csokoládét, és nagyon vigyázz nehogy felforrósodjon...
A langyos olvasztott csokihoz keverj hozzá óvatosan egy kevés habot, majd a habverővel fokozatosan keverd össze az egészet!
A csokis finomság íze, az általad kiválasztott csoki ízétől függ, ha nem találod elég édesnek bátran édesítsd, vagy ízesítsd tovább kedved szerint!
Ha elkészültél érdemes egy éjszakát a hűtőszekrényben tartani, de talán kevesebb idő is elég lehet!
Ha cukormentes csokoládéval készíted, akkor bátran fogyaszthatod... mértékkel... fogyókúra alatt is!
Fogyaszd egészséggel!