T. Brenkus Klára! A receptben szerepel a "skorica", mi ez, mivel lehet helyettesíteni! Köszönöm istvan.lengyel.bp19@gmail.com
Piskóta
4 tojás
28 dk cukor
16 dk liszt
1 kk.sütöpor
3 ek. tej
Krém 1
1 kg eldarabolt alma
2 dl víz
ciromlé
2 vanéliás puding
3 dl tej
5 dk cukor
1 vanéliás cukor,skorica
Krém:2
0,5 l tejszin, csoki
2 dl víz
Az alapanyagból piskótát készítünk.Papírral kibélelt tepsin sütjük 200 fokon 10- 12 percig.Az almát 5 percig főzzük aztán hozzáadjuk a simára kevert pudingot cukrot és megfőzzük.Kicsit kihül a piskótára öntjük megszórjuk skoricával hűtőbe tesszük.A tejszint felverjük és rásimítjuk a kihült sütire.Hagyunk belôle diszíteni aztán csokival csurgassuk meg a sütit.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!