Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Desszert étel receptek » Almás krémes kocka

felvitel dátuma: 2013-04-07 19:52:48       mai nézettség: 1       nézettség: 3509
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:

Piskóta

4 tojás

28 dk cukor

16 dk liszt

1 kk.sütöpor

3 ektej

Krém 1

1 kg eldarabolt  alma

2 dl víz

ciromlé

2 vanéliás puding

3 dl tej

5 dk cukor

1 vanéliás cukor,skorica

Krém:2

0,5 l tejszincsoki

2 dl víz

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 10 perc

Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:

Az alapanyagból piskótát készítünk.Papírral kibélelt tepsin sütjük 200 fokon 10- 12 percig.Az almát 5 percig főzzük aztán hozzáadjuk a simára kevert pudingot cukrot és megfőzzük.Kicsit kihül a piskótára öntjük megszórjuk skoricával hűtőbe tesszük.A tejszint felverjük és rásimítjuk a kihült sütire.Hagyunk belôle diszíteni aztán csokival csurgassuk meg a sütit.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Lengyel István 2013 április 12

T. Brenkus Klára! A receptben szerepel a "skorica", mi ez, mivel lehet helyettesíteni! Köszönöm istvan.lengyel.bp19@gmail.com

0/10 Brenkus Klára 2013 április 12

István darált fahéj mi Slovákiában skoricának hívjuk,

0/10 Csontos Attila 2019 szeptember 06

Ezt jó tudni!!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.