hozzávalók: 60 dkg. liszt, 1 tojás, 1 sütőpor, 15 dkg. zsir, 15 dkg. porcukor,
kb. 1 kg. alma, egy kis fahéj
1 tojás a kenéshez
a hozzávalókat összegyúrjuk, két részre osztjuk. normál tepsi nagyságura nyújrjuk az egyik felét, bele tesszük a tepsibe, közben elkészítjük a tölteléket. az almát meghámozzuk, izlés szerin teszünk bele porcukrot, fahéjat. rákenjük a tésztára, majd kinyútjuk a másik lapot is, és befedjük vele az almát. tetejét felvert tojással megkenjük, villával megszurkáljuk,és szép pirosra sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!