800 gr –kb. 8 szelet rostélyos, vagy marha combhús
2- 3 nagyobb alma ( kicsit savanykás, semmi esetre sem édes)
1 hagyma
1 deci olaj
só, feketebors
A húst kiverem , sózom, borsozom. Felforrósított olajon, fedő nélkül jól átsütöm. Egy tányérra félreteszem. Közben a megtisztított hagymát felkarikázom, az olajon, amiben a hús sült, kicsit megforgatom, majd erre ráhelyezem a lehámozott, és fél cm- re vágott almaszeleteket. Erre rakom a sült marhahúst, és csak annyit sütöm, most már fedő alatt, közben csak rázogatom, míg a hagyma, és az alma egy kicsit barnásra puhul, és pirul.
Párolt, hagymás- vegetás rizzsel tálalom. Köretnek kitűnők hozzá a nyers almaszeletek.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!