1 kg. tisztított alma (tisztítva értendő)
1 púpos ek. eritrit stevia 1:4 édesítő,vagy 6 ek. cukor
1 csapott ek. őrölt fahéj
1 citrom reszelt héja
1 csipet só
5 dkg. zsemlemorzsa
Hozzávalók tészta:
50 dkg. sima liszt
1 cs. instant élesztő, vagy 2,5 dkg. friss
25 dkg nem kemény margarin
0,5 dl. tej
3 db. tojássárgája
1 citrom reszelt héja
pár csepp rumaroma,vagy pár ek. rum
1 kk. só
1 csapott ek. eritrit stevia 1:4 édesítő, vagy 3 ek. cukor
Elkészítés töltelék:
A megtisztított almákat lereszeljük, edénybe feltesszük főni, belereszeljük citromhéjat, hozzáadjuk az édesítőt, 1-2 percig dinszteljük, majd levesszük, beletesszük a fahéjat és a zsemlemorzsát.
Amíg hűl, elkészítjük a tésztát.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!