1 db nagy alma
2 ek. zabpehely
1 dl szénsavmentes ásványvíz
2,5 dl rizstej/kókusztej/tej
2 ek. méz
½ citrom leve
fahéj ízlés szerint
Az almát megmossuk, feldaraboljuk, lelocsoljuk a citromlével, hozzáadjuk a vizet és leturmixoljuk. (nem kell meghámozni)
A zaphelyhet a mézes tejben pár perc alatt megfőzzük, lehűtjük. A leturmixolt almához adjuk, kicsi fahéjat teszünk hozzá és újra turmixoljuk.
Poharakba öntjük és fogyasztjuk.
Ez a testvérem kedvence, az enyém a körtés. Holnap almás-körtés, utána meg szilvás leszJ)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!