Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Almás-kekszes-meggyes csoda!

felvitel dátuma: 2012-10-29 11:26:54       mai nézettség: 4       nézettség: 3273
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:

 

-1  kg alma
-25-30 db háztartási keksz
- 30 dkg meggy vagy(1 nagy üveg kompót)
- 16 dkg cukor
 
-400 ml tejszinhab
 
-20 dkg maszkarpone
 
-2  vaniliacukor
 
-2 vaniliás puding
-2 lapzselatin
- mandula
Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:

 

Az almát lereszeljük és a cukorral (8dkgösszefőzzük mikor már a leve elpárolgott belekavarunk 1 pudingot és összefőzzük.
A meggyet kimagoljuk és a cukorral(8 dkgösszefőzzük hozzáadjuk a másik pudingot.
A zselanint beáztatjuk felolvasztjuk(nem főzzük) és a megyhez vegyitjük ,hülni tesszük .
Kikavarom a maszkarponét a vanilcukorral.
Felverem a tejszinhabot keményre.
 A két krémet összevegyitem.(a maszkarpone+tejszinhab)
 
A tortaringet egy tortástányérra teszem és kirakom az alját keksz +alma  +maszkarponeskrém  +keksz  +meggyeskrém     +maszkarponeskrém ...ezt mégegyszer megismételem a maszkarponeval fejezem be.Tetejét piritott mandulával hintettem !Lehet , dióval ,mogyoróval
Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.