A leveles tésztát kettévágjuk, az egyik részét egy mély tepsi nagyságúra kinyújtjuk.
A tepsi aljába sütöpapirtteszünk, a kisodort tésztát ráhelyezzük úgy, hogy az oldalain kicsit felhajtjuk (peremen is legyen).
Megkenjük baracklekváral
szorosan egymás mellé rátesszük a babapiskótákat.
A piskótákra tesszük a lereszelt, cukorral, citromlével és a fahéjjal megízesített almát, és kicsit rányomogatjuk.
A tejből, az 5-6 kanál cukorból és a pudingokból sűrű pudingot főzünk, majd még forrón a reszelt almára öntjük és elsimítjuk.
A másik leveles tésztát kinyújtjuk, villával kicsit megszurkáljuk, és óvatosan a pudingra rakjuk (most lekenhetjük a felvert tojással). 200 fokra előremelegített sütőben kb. 30-35 percet sütjük, amíg világos barna nem lesz.
Hagyjuk alaposan kihűlni, majd felszeleteljük.
Porcukort teszünk a tetejére