sütőzacskó, 1 db felső comb, 2 db alma, 4 fej hagyma, só, bors, fűszersó /ki, mit szeret/. A pulykacombot, jól megmossuk, bőrét bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, kevés fűszersóval bedörzsöljük /lehet majoránnával, vagy bazsalikommal is/.
A pulykacombot, jól megmossuk, bőrét bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, kevés fűszersóval bedörzsöljük /lehet majoránnával, vagy bazsalikommal is/. Sütőzacskóba tesszük az alma- és hagymagerezdekkel együtt. Lezárjuk, tepsibe tesszük és készre sütjük.
Currys, mazsolás rizs: 1 szál póréhagymát, vagy újhagymát olajon üvegesre párolunk, hozzáöntünk 1 csésze rizst és tovább pirítjuk pár percig. 2 csésze forrásban lévő vízzel felöntjük, teszünk bele kevés curryport és fél csomag mazsolát, átkeverjük és fedő alatt addig pároljuk amíg a vizet be nem szívja. Ekkor átkeverjük, fedő vissza, lezárjuk és ruhával letakarva még gőzében pároljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!