Tészta:::7db tojás sárgája, 20dkg kristálycukor, 20dkg liszt, 1cs sütőpor, 2 e.k kakaó, 11 e.k víz, 2 e.k olaj
Krém::7db tojás kemény habja, 10e.k kristálycukor, 1cs vaníliás cukor, 2cs vaníliás pudingpor, 5-6dl tej
Tetejére:::4dl hulala,reszelt csokoládé
A tészta hozzávalóit jól kikeverjük egy tálban és zsírozott lisztezett tepsibe öntjük (vagy sütőpapírra).Előmelegített sütőben megsütjük , hasonló mint egy piskóta tészta.A tojásfehérjét göz felett felverjük kemény habbá és , ha megvan akkor tegyük oldalra.A vaníliás pudingpot megfőzzük a tejben és kicsit hagyuk hűlni , de nem teljesen.Néhány perc után a habot hozzá tesszük a pudinghoz és óvatosan összeforgatjuk , majd a kihűlt tésztára egyenletesen elsimitjuk.A hulalaát keméy álagúra verjük és ezt a krém tetejére simitjuk , megszórjuk csokoládé reszelékkel és kész is.Lehűtve tálaljuk.Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!