Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Süteméy recept ( édes ) recept » Ananásszal töltött gyümölcskosár

felvitel dátuma: 2014-01-16 21:15:25       mai nézettség: 1       nézettség: 2286
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

1 kis ananász konzerv
1 cs. bolti leveles tészta

1/2 ek. étkezési keményítő

1 ek. pálinka

 

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

Ananásszal töltött gyümölcskosár

Hozzávalók:...
1 bolti leveles tészta
1 kis ananász konzerv

Vágjuk apróbb darabokra az ananászt, és a levével együtt öntsük egy kisebb edénybe, és melegítsük fel. 1/2 ek étkezési keményítőt oldjunk fel 1 ek cseresznyepálinkában, és keverjük az ananászhoz. Főzzük, amíg kocsonyásodni kezd, majd hagyjuk kihűlni. (bármilyen pálinka hozzá, vagy a saját főző leve is).
A tésztát kb 5 mm vastagra kell nyújtani. Minden másodikra rakjuk a tölteléket, és ami a tetejére jön, azt több helyen bevagdossuk, majd a töltelékesnek a széleit megkenjük az ananász levével, és rányomkodjuk a tetejét. Mielőtt beraknátok a sütőbe, előtte 15-20 percet a hűtőbe kell rakni, majd az ananász levével lekenni a tetejét, és mehet is a sütőbe. /Előmelegített 200 fokos, légkeverés/
Legalább két zacskó tésztával kezdjetek, mert nem lehet abbahagyni, és kb 20 darab jön ki egyből. (Nekem 16 lett belőle, egy gáztepsivel!)

Szakács: Ibolya


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.