Mi az a citronát?
25 dkg ráma,1 citrom reszelt héllya,20 dkg cukor,só,4 tojás,30 dkg liszt,1/2 csomag sütőpor,20 dkg mazsola,5 dkg citronát,1 ek. rum,porcukor./de mehet bele,dió,vagy mogyoró,vagy mézes füszerek./
A rámát a cukorral,a csipet sóval,reszelt citrom héllyal,krémesre keverjük.Egyenként bele a tojásokat.
25 dkg lisztet keverni a sütőporral,és kanalanként a masszához adjuk.A matsolát és a citronátot,rumba áztatjuk.A maradék lisztet tálba szorjuk,és bele forgatjuk a mazsolát és a citronátot.Majd mind kettőt a tésztába forgatjuk.
Sütőformába 175 fokon,vagy közepeses,meg sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!