Hát ez nagyon fincsi, a tálalás is gyonyoru!
O,5 kg comb vagy lapocka
3O dkg gomba
2 db hagyma
25 dkg füstölt szalonna
3-4 gerezd fokhagyma
só, bors, olaj
hasábbrurgonya
A szaslonnát szeletekre vágjuk és bevagdossuk., kevés zsiron vagy olajon megpiritjuk.
A húst csikokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és aranysárgára sütjük. A hagymát apróra vágjuk és 1 EK olajn megpiritjuk, hozzáéadjuk a szeletelt gombát, szétnyomott fokhagymát, és fedő alatt puhára pároljuk.
Megsütjük a hasábburgonyát.
Tányérra hasábburgonyát rakunk, erre halmozzuk a húst, gombaragut, hagymakarikákat - ez el is maradhat -, és végül a pirittt szalonna csikokat.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!