Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Bármelyik napszakban ajánlott recept » Aranygaluska

felvitel dátuma: 2014-06-30 18:15:42       mai nézettség: 1       nézettség: 1941
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
- 3 dl tej
- 8 dkg cukor
- 1 csomag instant élesztő vagy 3 dkg friss élesztő
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- 8 dkg Rama
- 1 csipet
- Rama a kenéshez
Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 45 perc

Elkészítés:
Megmelegítjük a tejet, beleteszünk egy kanál cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk.
A Ramát, lisztet, tojások sárgáját egy tálba tesszük, majd jól összedolgozzuk az élesztős tejjel
Letakarva pihentetjük 1-1,5 órát. A diót összekeverjük a cukorral ízlés szerint
A Ramát felolvasztjuk, valamint kikenjük Ramával azt az edényt amiben a galuskát sütjük
A tésztából galuskákat formálunk egy kanállal az olvasztott Rama segítségével, egymás mellé rakjuk az edénybe, majd meghintjük dióval
Addig rétegezzük amíg a tészta el nem fogy. A tetejére diót nem rakunk, csak a maradék olvasztott Ramával meglocsoljuk
Előmelegített sütőben 180 fokon addig sütjük,míg aranybarna nem lesz.
Szakács: Nike


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.