felvitel dátuma: 2020-07-05 08:00:36
mai nézettség: 1
nézettség: 626
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
50 dkg darált borjú,
Bárány faggyú ledaralva vagy apróra vágva ízlés szerinti mennyiseg,
Fűszerek ízlés szerint:só,
Őrölt fekete bors,
Fahéj,
Kömény,
Petrezselyem apróra vágva,
Hagyma apróra vágva
Pita
Előkészületi idő: 5 perc
Sütési idő: 15 perc
Elkészítés:
A pita kivételével mindent 1 tálba teszünk és jól összedolgozzuk. A pitakat megtoltjuk a hússal,majd a húsos oldalát és a két oldalát szintén atsutjuk grillen vagy csíkos alku serpenyőben felkeszre. Betesszuk a sütőbe és 5-7 perc alatt az előmelegített forró sütőben készre sütjük. Salátával tálaljuk. Ízlés szerint sultkrumplit is adhatunk hozzá.Tehinaval (thinaval) meglocsoljuk. Jó étvágyat!
Szakács: evi
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!