50 dkg pulykamellfilé
1-2 evőkanál olaj
1 közepes ( kb.10 dkg ) sàrgarépa
1 kis cikk ( kb. 10 dkg ) kelkàposzta
20 dkg rizs
1 tasak Knorr Àzsiai joghurtos csirke alap
natúr joghurt ( 150 grammos )
A rizst főzzük meg annak tasakján olvasott utasitások alapján.
A sárgarépát és a kelkáposztát tisztítsuk meg, vágjuk csíkokra, és tegyük félre egy tálba.
A pulykahúst vágjuk vékony csíkokra, és serpenyőben , egy kevés felhevìtett olajon pírìtsuk 2-3 percig , ìzesitsük egy csipet sóval .
Adjuk hozzá a zöldségeket, és pirítsuk közepes lángon 5 percig.
A joghurtot keverjük simára 2 dl vízzel, adjuk hozzà a Knorr ázsiai joghurtos csirke alapot, és jól keverjük el, majd öntsük a húsos- zöldséges keverékhez.
Kevergetve forraljuk fel, majd újraforrástól számított 5-8 percig főzzük alacsony lángon.
Tálaljuk a húsos- zöldséges ázsiai ragut a közben megfőtt rizzsel.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!