Hozzávalók: 6 főre
1,50 dkg friss sovány sertéscsülök,3 fej vöröshagyma, 1 Ek zsír, fűszerpaprika, só, ízlés szerint,30 dkg vajbab, 2 db sárgarépa, 2 db petrezselyem, 5 db közepes burgonya, só, bors, zellerzöld
Elkészítése:
A húst felkockázom, hagymát a zsírba üvegesre pirítom, és a húst hozzáteszem majd fehéredésig kevergetem. A paprikát rá teszem, és együtt pirítom 2 percig, ekkor felöntöm 0,5 dl vízzel, sózom ízlés szerint és lefedve majdnem készre főzöm.
A babot előző este be ásztatom, a zöldségeket kockára vágom, és 3l vizet öntök rá sózom ízlés szerint. Amikor már félidő fővésbe van, ekkor hozzáöntöm a majdnem kész húst, kockára vágott burgonyát és készre főzöm.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!