1kg sertés comb, só , bors, delikát, pirospaprika, 0,5kg tarkabab(száraz), 1 cs chilisbab fűszerkeverék, 1kg burgonya, 25dkg házi tarhonya, víz
A babot előtte való este beásztatom.A sertéscomból ekészítek egy pörkölt alapot , mikor félig jó akkor hozzáadom a banot és felöntöm annyi vízzel amennyi levet szeretnék(4l szoktam)Hozzáadom a cilis fűszerkeveréket és még ha szükséges a többi fűszerből is adok hozzá.A burgonyát apró kockákra vágom és , ha a bab már szinte vajpuha hozzáadom és fözőm tovább , a legvégén adom hozzá a tarhonyát és nagyon kevés ideig fözőm , hisz amíg majd kicsitt állni hagyjuk a levest az szépen megpuhul benne.Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!