fincsi
60 dkg szemesbab
60 dkg sertés lapocka
40 dkg füstölt oldalas
40 dkg füstölt csülök ( csontja is )
4 nagy fej vörös hagyma
olaj
piros paprika őrölt
l3 fehérrépa
3 sárgarépa
1 karalábé
szemesbors
só
gulyásleveskocka / gulyáskrém
Először a hagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk a húsokat
egy kicsit pirítjuk
aztán jöhet a bab, felöntjük vízzel és addig főzzük így, amig a bab puhulni kezd
ekkor hozzáadjuk a zöldségeket, fűszerezzük és időnként kavargatva készre főzzük a levest
Jó étvágyat !
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!