3 szem Baby Gold őszibarack.
10 db tojás,
10 evőkanál rétesliszt,
10 ek. porcukor,
1 cs sütőpor,
1 citromhéja.
1/2 citrom leve,
2 cs vaniliáscukor
A barackot megmossuk, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk.
A tojások fehérjéből a fele cukorral, pár csepp citromlével jó kemény habot verünk, majd a sárgájákat a többi cukorral a citromhéjjal és a többi citromlével habosra keverjük.
A liszthez hozzáadjuk a sütőport a 2 vaniliáscukrot vaniliáscukrot és óvatosan a fehérje habhoz adjuk a sárgáját előbb, majd a lisztet.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe teszük és a tetejére szórjuk a barackot.
Én PB gázos sütőbe tettem, 5-ös fokozaton sütöttem 20 percig, de legközelebb csak a 4-es fogom használni piskóta sütéshez!
Így is nagyon finom lett, Kovátsné Julika receptje alapján készült!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!