A fasírt hozzávalót alaposan összedolgozzuk.A kemény tojásokat félbevágjuk és félre tesszük, A sajtot apróra reszelni és félre tenni.Egy őzgerincformát alufóliával kibélelni és utána szép sorba bacon szalonnával kirakni.A fasírt felét belenyomkodni , majd sajttal alaposan leszórni a a majonéz felét rányomni és elkenegetni , majd a félbevágott tojásokat sorba rárakni , majd ismét majonézt rányomni és sajttal megszórni és végül a fasírt felével betakarni kicsit megnyomkodni . A kilógó baconszalonnával betakarni és alufóliával befedni .Előmelegített sütőben jól átsütni .Mikor megsült az őzgerincformából kiborítani és melegen hidegen szeletelni és fogyasztani.Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!