Fantasztikusan néz ki, nagyon finom ebédre és vacsorára! Koszi a receptet.
50 dkg krumpli
12 szép pulykamáj (kettévágva 12 lesz belőle)
ugyanennyi szelet vékony bacon szalonna
15 dkg sajt
1 nagy fej lila hagyma
1 db TV paprika
15 dkg gomba
3 dl tejszín
ételízesítő
1 db tojás
darált színes bors (bármilyen őrölt bors megteszi)
A krumplit meghámozom, és a tisztított lila hagymával, a paprikával és jól megmosott gombával együtt egyforma szeletekre gyalulom. Alaposan összekeverem ételízesítővel, és egy sütőtálba halmozom. A tejszínt elkeverem a tojással, és ízlés szerinti borssal, majd a krumplihalomra öntöm. A májdarabokat egy-egy szelet baconbe göngyölöm, és a tejszínes rakás tetejére pakolom. Lefedem fóliával, és sütőben egy órán át párolom. Ha a krumpli átpuhult, leveszem a takarást, megszórom reszelt sajttal a tetejét, és készre sütöm.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!