Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj,3 db vöröshagyma, 2 db paprika, 3 db paradicsom, fűszerpaprika, majorána, 1 leveskocka, 30 dkg tarhonya só, olaj
Elkészítése:
A tarhonyához a vizet felforraljuk. Egy hagymát nagyon apróra összevágjuk, majd egy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a hagymát és a tarhonyát megpíritjuk és a leveskockát hozzáadjuk fedő alatt készre pároljuk.
A májhoz a vöröshagymát kockákra vágjuk, a paprikát vékony csíkokra. A paradicsomot is felkockázzuk. Ebből készítünk egy lecsós alapot. Majd ha ez megvan, fűszerezzük, és hozzáadjuk a májat. Készre pároljuk. A tarhonyával tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!