5 tojás
5 EK cukor
5 EK liszt
5 EK langyos viz
1 cs. sütőpor
Krém:
2 cs. karamell izesitésű pudingpor
1/2 l tej
2 EK cukor
25 dkg vaj
banán
A tojáasfehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját kikeverjük a cukorral, liszttel, sütőporral és az 5 EK langyos vizzel. Óvatosan hozzákeverjük a kemény habot.
18O fokon 25-3O perc alatt megsütjük.
A 2 csomag pudingporból , 2 EK cukorból és a 1/2 l tejből sűrű pudingot főzünk. Ha kihűlt hozzákeverjük a vajat. Habosra keverjük és a kihűlt tésztára kenjük kb. a felét. Felkarikázzuk a babánt és a krémre rakjuk, erre rákenjük a rém másik felét. Diszitjük és hűtőbe rakjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!