6 tojásból piskótát sütünk.
A krémhez:
2 csomag vanília puding, 10 dkg cukor, 800 ml tej.
Díszítéshez:
kb 8-9 db egész sárgabarack,(de ez mérettől is függ, mert ha nagyobbak, kevesebb fér a sütire).
2 csomag színtelen tortazselé.
~A kész piskótát hagyd kihűlni.
~A pudingot a tejjel és cukorral főzd sűrűre,majd a forró pudingot öntsd a piskótára.
~Rakd ki félbevágott barackkal.
~A tetejére készíts tortazselét a zacskóján lévő leírás szerint.
~Pár órára helyezd hűtőbe.
Tipp:Én a forró krémbe belekevertem 1 kis tejfölt,(150 gr)finomabb lesz a krémünk.Levendula virággal díszítettem a sütit.
Jó Étvágyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!