Nagyon finom lehet elmentem.
Krémhez:
Tetejére:
A porcukrot a vajjal habosra keverjük a Konyhaművész Pro Tálban. Hozzáadjuk a tojást, a kakaót majd a szódabikarbónával elkevert lisztet, és annyi tejfölt, hogy könnyű tésztát kapjunk. Három részre osztjuk, a TW Gyúrólapon, sodorjuk, és a Szilikon Sütőlapra tesszük, és megsütjük a lapokat 160 fokos sütőben.
Amíg a lapok sülnek elkészítjük a pudingot. Csomómentesre elkeverjük a pudingport a vízzel az 1 l-es MikroKannában, és 600 W-on, 5 perc alatt sűrűre főzzük a mikróban. Félidőben átkeverjük, majd az 5 perc letelte után is jól összekeverjük. Félretesszük hűlni. Közben kikeverjük a vajat a cukorral a Konyhaművész Pro Tálban. Mikor a puding langyosra hűlt, a Mesterfogás Szilikon Keverővel hozzákeverjük a vajas krémhez.
A kész krémmel megtöltjük a lapokat a Mesterfogás Szilikon Cukrász Spatula segítségével.
Tetejére csoki mázat teszünk.
A tortabevonó csokit eltördeljük, beletesszük a 0,5 literes MikroKannába, hozzáadjuk az olajat és a legkisebb fokozaton, 100 W-on, 5 perc alatt felolvasztom, többször megkevergetve.
Jól elkeverjük és a sütemény tetejére kenjük.
A csokoládét tűzhelyen gőz felett is felolvaszthatjuk úgy, hogy a Mesterszakács Nyeles Főzőedényben vizet forralunk. A Mesterszakács Habüstbe tördeljük a csokit, hozzáadjuk az olajat és mikor a víz forr, az edényre helyezzük a Habüstöt. Állandóan kevergetve felolvasztjuk a csokoládét és a süteményünk tetejére tesszük.
Másnap szeleteljük a süteményt.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!